1.4.12

ο εξέχων

καθώς περνάς ρουφάω μια τζούρα από τη μυρωδιά σου. θυμάμαι όσα δεν τόλμησα και σιχτιρίζω. η καρδούλα μου το ξέρει και ένας ξένος που κάτι είχε η φάτσα του και μου ήρθε και του τα είπα όλα. συμβατικές βλακείες και στερεότυπα εκσφενδονίζονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα από παντού και προς παντού. βρώμα συσσωρευμένη και χαμόγελα αφύσικα. άλλο ένα τραγούδι για την αγάπη. και ομορφιά πολλή ομορφιά. αντικειμενική και απρόσιτη. σχεδόν αόρατη. ανία . επιστροφή στα πάτρια με μια σάκα γεμάτη προσδοκίες. αρχίδια. όλα είναι ίδια αν δεν τ' αγαπάς. κι εγώ -που όπως κι εσύ τυχαία γεννήθηκα εδώ- είμαι ξέμπαρκος. όπου και να με βάλεις δεν κολλάω. έχω πολλές γωνίες και εξέχω. γενικώς. και ειδικώς. και παραπλεύρως. και όπως σκατά θες. ευχαριστώ.

6 λέξεις :

Cosmos είπε...

Είσαι φευγάτος, το ξέρεις όπως επίσης ξέρεις ότι είσαι και ωραίος φίλε μου.
Είσαι από τους λίγους ζωντανούς μέσα σε πολύ ψοφίμιλα!
Συνέχισε και κάλπαζε ελεύθερος και μη μυρίζεις ό,τι σε απωθεί...

και πράσινα άλογα είπε...

Ζωντανός ε; Αν το συνειδητοποιούσα συχνότερα θα ήμουν πολύ καλύτερα. Σε ευχαριστώ. Τα λόγια σου με έκαναν να νιώσω πολύ ωραία. Αν ελευθερία είναι να επιλέγεις τι θα μυρίσεις τότε θα κρατάω σφιχτά στο χέρι το μανταλάκι.
Καλό μήνα να έχεις.

Summertime Blues είπε...

ο εξέχων του εξέχοντος κι η εξοχή.
μέρες που είναι...
αυτές οι τζούρες από μυρωδιές με κάνουν ν αδειάζω μπουκάλια και πακέτα.
άκρως επικίνδυνες.
ciao!

και πράσινα άλογα είπε...

και μετά αδειάζεις το μέσα σου γονατιστός στη θέα της Καλλιόπης...
thx για την επίσκεψη
καλή εβδομάδα να έχεις.

melpo είπε...

με εχεις ενθουσιασει... μου θυμισες πραματα που ειχα για καιρο ξεχασει... φιλε μου φυλαγε τις γωνιες σου. σε δυο βδομαδες θα αρχισω να ξανασκεφτομαι καθαρα. να μυριζω -οχι πια την αποσυνθεση. ευχαριστω.

και πράσινα άλογα είπε...

Χαίρομαι που το βλέπεις έτσι melpo. Καλώς ήρθες!